TM Inspektion - We make things visible - TMI Inspektion AB

Svenska Engelska

ViZaar

ViZaar

ViZaar är specialist på utveckling och producering utav högkvalitativa video endoskop, flexibla och fasta boreskop, tank kameror, samt kameror för inspektion av rör.

ViZaar erbjuder både kompletta färdigutvecklade system samt skräddarsydda lösningar för en mängd kunder, huvudsakligen inom industrin (Kraftgenerering, kemisk industri, kärnkraftverk samt byggnadsindustrin) men även offentliga kontrollorgan och säkerhetssektorn. Non Destructive Testing (NDT), tankinspektion, inspektion av turbiner, reaktorinspektion samt analysering och extrahering av främmande föremål är bara en bråkdel av vad ViZaar har att erbjuda.  


1 2 3 >>

ViZaar INVIZ VUMAN RA-Y
Inspektion, analysering och dokumentation kan inte bli enklare, säkrare eller mer noggrann. Du navigerar den artikulerande proben enkelt med fingertoppkänsla och alla reglage finner du lättåtkomligt på den stora 10,4" displayen som har en upplösning på hela 1024x768 px. Det patenterade upprullningssystemet av proben gör att man alltid har rätt längd på proben utan risk att snubbla på lösliggande delar. Nyhet för 2016 är bl.a. 2D-mätsystem och Dual-light kontrol.
ViZaar INVIZ BIG
Den ultimata och kostnadseffektiva lösningen för inspektion av rör från 30 mm och uppåt samt för tankinspektion i system upp till 7 m³. En kompakt, lättanvänd och väldigt välbyggd enhet som passar sig för inspektion och dokumentation av farmaceutisk-, kemisk-, livsmedels- eller kärnkrafts-industrin. Med hjälp av det senaste inom LED teknologi samt med Sony's Super HAD sensor ger detta system en väldigt naturtrogen och väldetaljerad bild.
ViZaar INVIZ SNK
Videokamera systemet INVIZ SNK med Pan -Tilt och Zoom funktioner, "Stop & Go" scan-funktion och med ett omfattande utbud av tillbehör.
viZaar INVIZ REVOLVER 80
Dual view kamera för inspektion av rör, kärl och svetsfogar.
ViZaar INVIZ DE 4.0
Ultraslim kamera för inspektioner av tubvärmeväxlare, ånggeneratorer mm.
ViZaar INVIZ DE 4.0
Ultraslim kamera för inspektioner av tubvärmeväxlare, ånggeneratorer mm. INVIZ DE finns i två storlekar och detta är den större av de båda, och den går att få i längder upp till 15 meter.
viZaar INVIZ UVin Desktop design
UV-kamera för VT inspektion och kontaminationssökning.
viZaar INVIZ Retrival tool kit Start
Ett komplett kit i en smidig väska för extrahering av främmande föremål inne i processystem.
viZaar INVIZ Matrix
INVIZ MATRIX är en kompakt enhet för inspelning och handering av inspektionsdata.
Push rod set
Ett set om 9 st. glasfiberstavar 1,5 meter långa i tre olika styvheter ( 6, 7 och 9 mm) med snabbkopplingar i rostfritt stål.
GR 8
Den motorstyrda INVIZ GR 8 är med sina 8 mm världens minsta motoriserad gripklo. Den är ett idealiskt komplement till din befintliga inspektionsutrustning. Investeringen man gör betalar sig snabbt genom att man på samma gång som man finner skräp eller objekt i systemen, kan med enkelhet plocka bort dem med INVIZ GR 8. Den omfattande mängd tillbehör som finns gör att man inte längre behöver se det som ett problem om man finner något djupt inne i något rör.
 INVIZ GR 16 motorized retrieval tool
Den motorstyrda INVIZ GR 16 är en 16 mm motoriserad gripklo som är ett idealiskt komplement till din befintliga inspektionsutrustning. Investeringen man gör betalar sig snabbt genom att man på samma gång som man finner skräp eller objekt i systemen, kan med enkelhet plocka bort dem med INVIZ GR 16. Den omfattande mängd tillbehör som finns gör att man inte längre behöver se det som ett problem om man finner något djupt inne i något rör.
Push rod soft pack
Väska till push rod set
Glasfiber push rod
1,5 meter lång push rod i glasfiber
Glasfiber push rod
1,5 meter lång push rod i glasfiber
1 2 3 >>